Cestování

Naplánujte své rodině levnou dovolenou

Také jste to u vás doma vy sama, kdo má za úkol naplánovat každoroční letní dovolenou? Pokud je tomu tak, přinášíme vám několik zajímavých tipů na místa, která rozhodně nezklamou. A začít musíme jistě klasikou. Levná dovolená v Chorvatsku je možností, jak lze vyrazit vlastním automobilem, s jistotou nízkých nákladů, ale i s jistotou nádherných pozitivních zážitků. Míst nabídne tato země více než dost. Z hlediska destinací na pevnině je to třeba Split, Baška Voda, nebo Brela. Zklamáním by neměly být ani ostrovy. Jaké? Třeba:

  • Korčula
  • Krk
  • Rab

Jsou i další levné možnosti

Chorvatsko, popřípadě neméně oblíbená Itálie rozhodně nemusejí být jedinou možností, kde vás dovolená vyjde levně. Neváhejte a najděte si last minute v Bulharsku. Proč právě zde? Jelikož ani tato země nezklame. Oproti Chorvatsku už může nabídnout mnohem lepší komfort. Místo apartmánů budete ubytováni v hotelech a místo vlastní stravy vás čekají all inclusive programy. A ceny? Ty jakoby zůstaly stále v minulosti, kdy byla tato země tolik oblíbenou. Nyní však dokáže splnit požadavky i náročného turisty. Naším tipem jsou určitě místa, jako Sozopol, Slunečné pobřeží, nebo Zlaté písky.

Nebojte se méně známých lokalit

Náš přehled možností, které jsou spojeny s levnou dovolenou, zakončíme lokalitou, která sice nepatří mezi běžné, ale rozhodně nezklame. A to jak svou cenou, tak i komfortem, nebo vyspělým turistickým ruchem. Chcete dané místo poznat na vlastní kůži? Potom vycestujte na dovolenou do Albánie. Krásné pláže, kvalitní hotely, ale i řada možností, jak trávit volný čas. A to ať už milujete zábavu, památky, nebo třeba přírodu. Jedním z nejvyhlášenějších středisek je rozhodně Durrës, který je spojen s oblastí, která je označovaná jako Dračská riviéra. Už název jasně napovídá, že milovníci odpočinku určitě zklamáni nebudou.

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

/* ]]> */