Praktické tipy

4 skvělé tipy pro dokonalou zahradní párty

Rozhodla jste se uspořádat párty pro své nejbližší přátele? Pokud mát možnost přesunout dějiště na zahradu, udělejte to, protože není nad akci na čerstvém vzduchu. Co na tom, že jarní teploty nejsou tak vysoké jako v létě – postaráte-li se o skvělou zábavu a zajistíte-li všechno podstatné příslušenství, v podstatě nemůžete šlápnout vedle. Pro jistotu jsme vám připravili seznam nejdůležitějších věcí, na které byste rozhodně neměla zapomenout.

Zahradní párty stan

Počasí je vrtkavé, a to bez ohledu na roční období. Na jaře, v létě i na podzim vás může překvapit prudký liják (o kterém se v předpovědi zapomněli zmínit), nepříjemný vítr i ostré sluneční paprsky. Vám to nemusí vadit, protože jistě patříte k hrdým majitelům kvalitních párty stanů. Ne? Pak byste si měla jeden takový pořídit – bude se vám hodit!

Zahradní lehátko

Není nad pohodovou relaxaci s drinkem v ruce na stylovém zahradním lehátku. Že ještě žádné nemáte? Chyba, kterou můžete snadno napravit. Uvidíte, že si na lehátku rád odpočine každý účastník vaší zahradní párty.

Zahradní gril

Přichystat párty bez grilování? To by byla velká chyba, kterou by vám ostatní neodpustili. Špičkový zahradní gril ocení nejen masožrouti, ale i opačná stana barikády – vegani. Grilovat se dá maso i zelenina a výsledek vždy stojí za to. A pokud vám je proti srsti klasická příprava masa na uhlí, pořiďte si plynovou nebo elektrickou variantu.

Odpouzovače a lapače hmyzu

Nejen počasí, ale také otravný hmyz může vaši jinak úžasnou párty dokonale překazit. Přitom stačí tak málo – pořiďte si moderní lapače a odpuzovače hmyzu. K mání jsou zařízení efektivně odpuzující pavouky i prostředky proti lezoucímu a létajícímu hmyzu. Mravenci, komáři, vosy a další zástupci hmyzí říše nemají na zahradní akci co pohledávat!

A kde všechny výše uvedené položky seženete? Třeba u spolehlivého prodejce na www.t-zbozi.cz.

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

/* ]]> */